Общи условия и Политика за поверителност

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи положения

Уебсайтът www.sofiamakeupstudios.com представлява електронен каталог и информационна платформа за услугите на „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД. С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не устройва потребителя, молим го да не ползва настоящия уебсайт.

Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уебсайтa www.sofiamakeupstudios.com.

Авторски права

Съдържанието на уебсайта, всички текстове и изображения, начинът на подредба и структуриране на информацията са собственост на „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на сайт www.sofiamakeupstudios.com, нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас на посочените на заглавната ни страница начини, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.

Точност и достоверност на информацията

Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки.

„СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД, принадлежат на автора си. „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

Забранена и непозволена употреба

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта

„СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с Условията за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като престанете да използвате и достъпвате уеб сайта на „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД и унищожите материалите, които сте „свалили“, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от сайта.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:

Наименование: „СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС“ ЕООД 

ЕИК/БУЛСТАТ: 203106103

Седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Ал. Стамболийски 205

Адрес за кореспонденция: гр. София, бул. Христо Смирненски 15

Телефон: +35988 755 5858

E-mail: contact@sofiamakeupstudios.com

Уебсайт: www.sofiamakeupstudios.com

От 25 май 2018 г. влиза в сила Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните)

Във връзка с това, от 25 май 2018 г. СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД въвежда следните промени в Политиката за защита на личните данни:

СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД в качеството си на администратор на лични данни обработва лични данни, които клиентите предоставят при посещение на нашия уебсайт в съответствие с нормативната уредба за защита на личните данни.

СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД в качеството си на търговец гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставените лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица.

СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за клиентите на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен ако:

– има изрично съгласие на клиента;

– информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са в правото си да изискват и събират такава информация и търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона;

Обработка на лични данни 

Когато посещавате нашия уебсайт, нашите уеб сървъри съхраняват данни за ползваните от вас браузъри и оперативни системи, уеб страниците, които посещавате при нас, датата на вашето посещение, както и за срок от седем дни IP-адреса, определен ви от вашия Интернет провайдър, с цел защита, напр. при разпознаване на атаки към нашия уебсайт. С изключение на IP-адреса, личните данни се съхраняват само тогава, когато бъдат предоставени от Вас самите, напр. при регистрация, анкета, игра за награда.

Ползване и предаване на лични данни и целево обвързване. 

СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД ползва личните ви данни за целите на техническо администриране на уебсайта, за управление на клиентите, за анкети за продуктите и за маркетинг, само в необходимия за целта обхват и в случаи на изрично доброволно предоставяне от страна на клиента.

Предаването на лични данни на държавни институции и органи се извършва само в рамките на задължителните разпоредби на дийстващото законодателство. Нашите служители са обвързани със задължение за спазване на поверителност.

БИСКВИТКИ

Указания за използване на “бисквитки”/ cookies

След активиране се осъществява директна връзка със сървъра на съответната социална мрежа. След това съдържанието на зоната за превключване се предава директно от социалните мрежи към вашия браузър и той го включва в уебсайта.

След активиране на зоната за превключване, съответната социална мрежа може да събира данни, независимо от това дали работите със зоната за превключване. Ако сте влезли в социална мрежа, тя може да запише вашето посещение в потребителския ви акаунт. Посещението на други уебсайтове не могат да се запишат от социална мрежа, преди и там да сте активирали съответната зона за превключване.

Ако сте член на социална мрежа и не искате тя да свърже събраните при посещението на нашия уебсайт данни със съхранените данни за членство, трябва преди активиране на зоните за превключване да излезете от съответната социална мрежа.

Ние нямаме влияние върху размера на данните, които се записват от социалните мрежи с техните зони за превключване. Целта и размера на записване на данни, тяхната обработка и използване чрез съответните социални мрежи, както и съответните права и възможности за настройка с цел защита на личното ви пространство, можете да видите в указанията за защита на личните данни на съответната социална мрежа.

Анализ на данни за потребление 

За да разпознаваме предпочитания на посетителите за нашите предложения в Интернет, ние ползваме продукти с които можем целенасочено да настроим съдържанието на нашата интернет страница, като това ще подобри предложенията ни към Вас. За да активираме тези функции е необходимо изрично да потвърдите вашето съгласие.

Ако впоследствие не искате СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД да събира и анализира информация относно Вашето посещение, можете по всяко време да се откажете от това.

За техническото осъществяване на този отказ във вашия браузър се поставя съответния маркер в положение Off. Това Cookie служи единствено за регистрирането на вашия отказ. Моля имайте предвид, че поради технически причини Cookie може да се ползва само за браузъра, от който е зададено. Ако изтриете Cookies, или използвате друг браузър или устройство, трябва отново да зададете желания от Вас избор.

Сигурност

СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД предприема технически и организационни мерки за сигурност, за да защити администрираните от нас данни от манипулации, загуба, унищожаване и достъп от страна на неоправомощени лица. Нашите мерки за сигурност се усъвършенстват постоянно в съответствие с технологичното развитие.

Право на информация

При поискване СОФИЯ МЕЙКЪП СТУДИОС ЕООД ще ви съобщи законно установения срок, дали при нас са съхранени ваши лични данни и какви са те. Ако сте регистриран като потребител, ви предлагаме също така възможност, да прегледате сам данните и евентуално да ги изтриете или промените. Ако въпреки нашите усилия за осигуряване на вярност и актуалност на данните е записана погрешна информация, ние ще я коригираме по ваше искане.

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/soofoodi/public_html/Sofiamakeupstudios.com/wp-content/themes/hairdresser/footer.php on line 10

Политика за използване на бисквитки (cookies) Този сайт използва "бисквитки". Продължавайки да разглеждате този сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Прочетете повече

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close