Дами, зимата е в своята пълна еуфоричност. Искаме или не, време е отново да посрещнем проблемите, свързани със съхраняването на най-женствения аксесоар – косата. На помощ повикахме специалистите от Sofia Makeup Studios, за да ни разяснят как най-лесно можем да съберем погледите с перфектна прическа дори и през зимата.

Всяка жена е наясно с вредата, която термичната обработка със сешоар и преса нанася върху нейната коса. На „помощ“ на вредните навици се отзовават лошото време и боядисването в модерни за сезона цветове. Резултатът е далеч от очарователен – изтощени краища, липса на блясък, лесно накъсване.

За справяне със ситуацията професионалните фризьори от Sofia MakeupStudios препоръчват употребата на Olaplex. Магичната сила на предложението се крие в неговата иновативна формула, която предотвратява накъсването на косъма и заздравява боядисаната коса в дълбочина. С други думи: тайната на впечатляващата прическа с модерен цвят се състои в „рецептата“ на боядисването.

Почитателки на естествените цветове, не се тревожете! Формулата на Olaplex действа безупречно и върху нетретирана коса, като възстановява нейния блясък и възвръща жизнеността й.

За да бъде вашата прическа неустоима дори и през най-суровите зимни месеци, професионалистите от студиото за красота препоръчват още редовно подстригване и защита чрез подходящи за вашия тип коса продукти.

Възползвайте се от промоцията на Sofia Makeup Studios: възстановяваща процедура за коса с продуктите на Olaplex на цена от 80 лв. + подарък стилизирана прическа със сешоар.